Lélekhang etikai kódex


A Lélekhang oldás/tanácsadás egy olyan alkalom, mely alatt oldjuk az épp aktuális blokkjaidat, választ adok a benned felmerülő kérdésekre, és átbeszéljük, hogy Neked mit kell tenned a változáshoz és a kívánt cél eléréséhez. Ez az alkalom segít megkeresni a jelenleg testi, lelki és szellemi problémák okait és beleláthatunk előző életekbe is. Célja, hogy beálljon a testi-lelki egészség.

Hasonlítják ezt egy időutazáshoz, vagy hipnózishoz – de végig tudatodnál vagy, csupán ha becsukod a szemed, és elég érzékeny vagy, jöhetnek képek, élmények a múltadból. Oldás közben érezhetsz fizikai tüneteket is, fejkörnyéken, vagy a szív tájékán, ahol a lélek lakozik. Sokan elérzékenyülnek, ami egy teljesen természetes folyamat. Ezért azt kérem, az oldásra egyedül érkezz, hogy teljesen át tudd adni magad a folyamatnak.

De ne feledd! Te vagy a kulcs, s én csak azt tudom átadni neked, ami jelen pillanatban ott feszül már benned és segítek átlendülni a holtponton. Iránymutatást adok a jövőre vonatkozóan, de a fizikai szintű lépéseket neked kell megtenned. Feladatokat is adok, aminek elvégzésével magad is hozzájárulsz saját szellemi fejlődésedhez.

Információt egyedül rólad fogok adni. Más életéről, hozzád fűződő érzelmeiről vagy egyéb tevékenységeiről nem adok, hisz mindenkit védenek a személyiségi jogok és a tiszta fényenergia információt nem ad olyan emberről, aki nincs jelen és nem is kéri a segítséget. Kivétel ez alól a saját gyermeked, de csak ha még gyermek és olyan mélységben, mely az ő életútját és megtapasztalásait nem befolyásolja.

Az idő fogalma tág a szellemi világban. Így egészen pontos időket csak kivételes esetekben adnak, legtöbbször határidőket, időintervallumokat hallunk.

Minden kapott információt, mely más kezelése közben elhangzik, bizalmasan kezelek, harmadik fél számára nem jut el!

Találkozónk előtt érdemes összeírni a kérdéseket, melyekkel megkeresel. Íme néhány, a leggyakoribbak közül:
• Érzelmi problémák, függőségek feloldása
• Karmikus problémák feloldása
• Kapcsolati problémák (családi, párkapcsolat, gyermek, munkahely, stb.)
• Női problémák (mensturációs gondok), teherbeesés, meddőség
• Teljesítmény, siker, karrier, sporteredmények blokkjaink oldása
• Betegségek, balesete, fóbiák, allergiák
• Fájdalmak okának megtalálása
• Önbecsülés hiányának oldása, önértékelés, helyes énkép
• Depresszió
• Különféle alvászavarok (álmatlanság, rossz álmok, álmok üzenetei)
• Munka, siker, bőség, pénz bevonzása

A tanácsadás alatt kérdezz meg mindent, amit szeretnél, mert utólag nem áll módomban azokra válaszolni.

A Lélekhang módszer alkalmazása nem helyettesíti és nem váltja ki az esetlegesen szükséges orvosi kezelést. A tanácsadásokon nem kezelünk mentálisan erősen zavart, pszichiátriai kezelés alatt álló embereket, mert a hirtelen fellépő tisztulási folyamatok megzavarhatják a már úgyis terhelt elmét!

Tanácsadás/kezelés időtartama: 1-1,5 óra

Díja: 8 000 forint.


A Lélekhang szellemi módszer kidolgozója és kizárólagos oktatója Filotás Mária.